NUMEROLOGI OCH DET PERSONLIGA ÅRET

Vet inte om ni som jag är lite förtjusta i numerologi? Det är i samma genre som astrologi, så mycket som känns rätt men kanske inte helt bombsäkert att det hela stämmer. Men men, så länge det känns bra och roligt och man får hjälp av det så skadar det ju inte.

Inom numerologin pratar man om det personliga året. Åren löper på i en nioårscykel från 1 till 9. Och vilken siffra du ”är på” beror på när du är född och vilket år det är just nu. För att räkna ut sitt personliga år gör man såhär:

plussa ihop siffrorna i ditt födelsedatum (månad + dag) med innevarande år (2018). För mig som är född den 12 juli blir det såhär: 12 + 7 +2018
Plussa tills det bara är en siffra kvar. I mitt exempel: 2018 blir 2+1+8 = 11 (1+1)  = 2.  1+2 (för tolfte) är 3 och 3 + 7 (juli) = 10 (1+0) = 1. 2 + 1 är 3, alltså är mitt personliga år i år nr 3.

Alla år i nioårscykeln har sin egen karaktär. År tre som jag är på ska tydligen handla mycket om en själv, sitt eget år liksom. Lite självförverkligande etc. Men kan också vara utmanande pga all personlig utveckling. År två är det mycket fokus på relationer. Finns en drös sajter att läsa mer på, en del bättre än andra. Det som är lite intressant är att jämföra det här året med det för nio år sedan. Liksom jämföra nioårscyklarna. Är dina år fem tex lika varandra? Hur är det med sjuorna? Jag var så himla pepp på mitt år 3, tänkte att det skulle bli så galet skönt med tid för mig, har spenderat åren innan med stort fokus på barn och den nya familjekonstellationen. Ville att alla skulle ha det så bra. Men som det har blivit, mitt år tre! Vilken pärs! Jag är helt slut nu alltså. Mycket som är fint och positivt men så oerhört mycket att ta hand om på insidan. Har dock den bestämda känslan av att det här är jättebra jobb att göra med sig själv, så det blir nog finemang. Men stånk och pust.

Att jag är lite trött kanske också kan bero på att jag på nio år har:

  • flyttat 4 gånger
  • bytt jobb 4 gånger
  • fått ett till barn
  • separerat
  • blivit tokkär
  • flyttat ihop och fått en stor familj med tonårsbarn
  • haft en familjemedlem i mkt stökig tid = krisigt och kaosigt under nästan två år

Det här ser ju helt knäppt ut när jag listar det såhär, som att jag är världens mest rastlösa. Men det är jag inte, det finns goda förklaringar till allt i listan ha ha. Under den här tiden har jag också blivit minimalist och andlig och utbildat mig till reiki master. Min plan framöver handlar mycket om stabilitet och kontinuitet. Har tex inga planer på flytt, jobbyte eller att byta partner 🙂 Bara det gör ju saker enklare.

Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.