Kumbha – Nyöppnad esoterisk butik i Uppsala

Såg till min glädje att det öppnat en fin butik med allehanda esoteriska saker i stan, den heter Kumbha och ligger på Sysslomansgatan. Jag är sugen på en till pendel, tycker mycket om att använda dem i mina reikibehandlingar och vill ha en hemma och en på mottagningen. Just pendlar och kristaller är trevligt om man får känna på innan man köper, det är ju viktigt att man trivs ihop 🙂

bild på kumbhas skyltfönster

Hos Kumbha finns det allt möjligt fint, en del saker som inte gått att köpa i fysisk butik i Uppsala på ett tag. Känns kul, vi är ju många som håller på med spirituella aktiviteter nu. Kumbha kommer även ha workshops och föreläsningar, så förhoppningsvis blir det en fin träffpunkt också! Ser fram emot att följa Kumbha 🙂

2 reaktioner på ”Kumbha – Nyöppnad esoterisk butik i Uppsala”

 1. Hej vänner
  Blev så glad när jag såg om workshopen på tisdag den 30/7
  Träffade dem förra året.
  Jag har bokat mig på Fb sidan men vill vara säker på att få plats därför skriver jag här.
  Kostnader för kvällen, session?
  Tack 🙏♥️ Chandani

 2. Hej Chandani! Jag har inget samarbete med Kumbha, så tyvärr kan jag inte svara på din fråga. Prova att ring till butiken, eller titta in och fråga. Lycka till!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.