Nya tider

Åh, det är en spännande tid just nu. För många tror jag. För min del har jag precis tagit ett avgörande kliv. Jag lämnar mitt jobb som konsult inom user experience design och börjar som fast anställd på ett väldigt fint ställe i Uppsala. Med förbehållet att kunna gå ner i arbetstid ganska mycket om Clear Space börjar få mer luft under vingarna. Att vara konsult har många fördelar, men en nackdel är att man inte riktigt vet var man hamnar härnäst. Det kan bli pendling tex. Och om jag skulle börja pendla har jag svårt att ha tid för clutter clearing och reikihealing. Så, trots att min arbetsgivare har varit otroligt bra känner jag att det är dags att ge mig av, ut på äventyr. Satsa på Clear Space.

Såhär känns det, som att ge sig av på egen hand ut på öppet hav i en pytteliten båt.

Jag vet faktiskt inte riktigt var den här resan slutar. Kanske går det jättebra detta, att satsa på mitt eget. Eller så går det inte alls. Men jag tänker att ni får vara med på den här resan, kanske kan vi inspirera och hjälpa varandra? När man läser om såna som satsat på sin dröm är det oftast de som lyckats och det är i efterhand vi får läsa om det. Inte under tiden. Ni får vara med under tiden! Jag låter intuitionen vara kompassen.

4 reaktioner på ”Nya tider”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.