NYHETER PÅ REIKIFRONTEN!

Som ni kanske vet har jag gett en hel del reikibehandlingar ideellt det senaste året. Det har verkligen inte varit någon uppoffring utan snarare tvärtom, en fantastisk skola för mig. Nu känner jag mig dock manad att ta nästa steg på den här resan, så jag har slagit till och hyrt in mig hos Petra Wergelius på Fysioterapi Hälsa & Helhet här i Uppsala. Lokalen ligger högst upp i ett hus på Sysslomansgatan 8 och det är så himla fint där. Jag kommer att hålla till där på måndagar och onsdagar, främst jämna veckor, mellan 15 och 19. Snart kommer jag att uppdatera här på sajten med info om bokning och sånt. Men jag tänker såhär, att det känns sjysst att få gå ganska billigt första gången innan man vet om reiki är något man gillar. Så första gången är halva priset, vilket blir 300 kr för en hel timme. Det går fint att testa en halvtimme också och då blir det ju bara 150 spänn. Det här känns så otroligt roligt och lite coolt också. För några år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle kunna kalla mig för healer och dessutom ha en tokproffsig lokal att ge behandlingar i. Men nu känns det inte konstigt alls 🙂 Det här är liksom grejen, att de som skapar något också är sjukt osäkra i början och känner sig som värsta amatörerna. Jag hade någon föreställning om att sådana här saker är lätt för en del människor och att det är därför vissa skriver böcker, öppnar yogaskolor eller blir konstnärer. Men det är ju lika svårt för alla! Ibland är dock känslan inom en så stark så och lockande så att man gör det ändå fast det är läskigt. Man får ta lite i taget bara och ha lite tillit till att det blir bra. Okej, så nu är ni i alla fall mycket välkomna på reiki hos mig! Jag drar igång bokningssystemet inom kort, men om ni vill boka innan dess går det också bra och då är det bara att maila mig på ellen@clearspace.se . Kram!

2 reaktioner på ”NYHETER PÅ REIKIFRONTEN!”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.