Nytt inför hösten!

Hej alla! Det är fortfarande sommar, hänger gärna kvar i den känslan ett tag till. Men nu kommer också en fin tid med mycket mogen frukt, klar luft och kanske lite ny energi. För mig börjar året egentligen nu, såhär precis i skiftet mellan sommar och höst. Kanske hänger det kvar från skoltiden, det nya läsåret liksom. Eller så är det mer i flow mer naturen, nu är det skördetid och sen kör man lite höstsådd. Vi skördar frukten av allt vi jobbat med under förra ”läsåret” (livet är ju en skola…) och börjar med nya projekt och intressen.

Så, vad händer på Clear Space denna termin? Förstår att ni är oerhört nyfikna! Jo såhär; jag fortsätter att ge reiki-behandlingar, det är ju världens bästa grej. Lite förändrade tider dock! Tisdagar har jag haft öppet 15-19, men nu blir det 17-19 istället. Men som bonus lägger jag till torsdagseftermiddagar. Fredag förmiddag är som vanligt öppet 8-12. Det går såklart utmärkt att boka distansreiki också, och då är jag mer flexibel med tiderna (dock inga helgtider). Reikin bokar du här: boka.se/clearspace. Nu kan du köpa presentkort också, ganska härligt att få det istället för prylar när man fyller år!

Det kommer att hållas inte mindre än 2 master classes (typ föreläsning fast roligare och bättre!) i clutter clearing, den första den 3 september hos Willow Hälsa. Master class no 2 är den 18 september på Shendao. Det här kommer att bli så kul, det blir egentligen allt du behöver veta om stök, vad det är, hur man blir av med det och hur du connectar med ditt hem på ett helt nytt sätt. Två timmar med prat, tid för frågor och inte minst två guidade meditationer där du möter hemmets ande till exempel, bara en sån sak!

I oktober börjar kursen ”Rensa ditt stök och gör plats för dina drömmar”! Jippi!! Vi träffas 5 gånger varannan torsdag på Shendao, varje träff har ett tema och vi följs åt i rensningsprocessen. Det här är samma program som du kan boka med mig individuellt, men denna gång kör vi i grupp för första gången, något jag tror blir helt fantastiskt!

Jag och min reikikollega Anna Näsén, tillika blivande shaman, har också funderingar på att ha någon sorts temakväll på Shendao, tex på temat tvillingflammor. Det är många som upptäcker sina tvillingrelationer nu och kämpar med det, det kunde vara roligt och skönt att träffas och prata om det. Anna är något utav en expert i frågan så vi är i goda händer 🙂

Jaha, det var väl det for now, men det kan mycket väl dyka upp fler skojigheter. Anmäl dig till Clear Space nyhetsbrev här nedanför så missar du inget!

[wpforms id=”1199″ title=”false” description=”false”]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.