Om Ellen

Vem är jag?

Ellen Ekerling, minimalist sedan 2013. Jag bor i Uppsala med min familj och lever ett helt vanligt liv (om det nu finns vanliga liv…), men med mer fokus på enkelhet och andlighet än majoriteten. Jag är inte religiös och tillhör ingen organisation, Clear Space är helt mitt eget och är i dagsläget mestadels en blogg, men även en kanal för att kunna utöka min verksamhet med reiki-healing och annat trevligt.  Vurmar för enkelhet utan pekpinnar och önskar att fler upptäcker det härliga i att rensa bort stöket ur sina liv, så att man får möjlighet att leva det liv man önskar.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer. Under hösten 2018 utbildar jag mig till Reiki Master hos Willow hälsa  där jag tidare har gått Reiki 1 och Reiki 2.

Vad gör jag?

Har ett day-job som User experience-designer (vilket i stort sett betyder att designa digitala tjänster så att de blir användbara) och driver Clear Space på min lediga tid. Har haft studiecirkel i minimalism på Folkuniversitetet och ger reiki-healing ett par timmar i veckan. Jag läser en hel del om livsfilosofi, mediterar, yogar och försöker hålla mig nyfiken genom livet.