vatten i en swimmingpool

Reiki på distans

Innan jag själv lärde mig hur reiki på distans funkar (och framförallt ATT det funkar) lät distansbehandlingar för mig som hokus pokus. Men det var innan jag lärde mig hur stark koppling en kan ha till andra människor fast de inte är i samma rum som en själv. Ni vet när man tänker på någon och så ringer de en minut senare. Eller att ni kanske har trampat lite i klaveret när det gäller en vän och ni verkligen kan känna hur vännen känner sig fast ni inte ses. Jag har verkligen fått lära mig att kommunicera mer omsorgsfullt sedan dessa insikter, för jag vet ju att även om orden är glada i ett sms så känner mottagaren ögonblickligen vad som döljer sig där bakom. ”jodå allt är jättebra! ses gärna imorgon” kanske man skriver fast man mår piss och inte alls vill ses. Många människor noterar det dubbla budskapet ögonblickligen. Det här har fått mig att leva mycket mer ärligt, vilket är härligt, men också lite jobbigt. Vita lögner funkar liksom inte längre.

Med reiki på distans fungerar det likadant. Jag pratar med klienten om hens tillstånd och varför hen vill ha reiki. Sedan sätter jag intentionen att koppla ihop våra energier och sen skickar jag reikin. Jag känner jättestarkt att reikin flödar ur händerna. Ibland känner jag också i min egen kropp var problemet hos klienten sitter.

Så vill jag också puffa för att ni kan boka distansreiki även utanför mina ordinarie öppettider. Jag behöver ju inte vara på mottagningen för att kunna ge reikin så det går bra lite när som 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.