REIKI PÅ JOBBET

För fyra år sedan började jag så smått med reikihealing. Det är en mycket gammal healingform från Japan (läs mer här tex), och så himla sjysst och lättillgänglig. Alla kan ta emot reiki och alla kan lära sig att ge reiki, man behöver inte ha några superskills för det. Det handlar om att kanalisera livsenergi (ki-delen i ordet reiki) och skjutsa in det i någon annan. De flesta blir skönt avslappnade av en reikibehandling och det kan också hjälpa mot allehanda problem och krämpor. Men inga garantier såklart och är man sjuk ska man självklart konsultera läkare. De första två åren gav jag reiki enbart till mig själv. För ett år sedan ganska precis gick jag vidare i min reikiutbildning och gjorde nivå två (det finns tre nivåer inom ”vanlig” reiki). Och sedan dess har jag varit sugen på att börja ge andra reiki mer regelbundet, men inte riktigt klurat ut hur det ska gå till. Ville inte ge behandlingar hemma och steget att öppna ett eget reikiställe kändes för stort. Så plötsligt kom en idé farandes, att jag kanske kunde praktisera reiki via min arbetsgivares friskvårdsprogram. Efter lite möten och prat är det nu kirrat, så om en dryg vecka kör jag igång med behandlingar på jobbet. Så om du jobbar inom Uppsala kommun är du välkommen att höra av dig till mig så bokar vi in en tid 🙂 Det är helt gratis och du behöver bara ta med dig själv. Allt det här känns jätteroligt och är ytterligare en grej på temat att förändra sitt liv. Att pang bom säga upp mig och öppna reikimottagning hade inte känts rätt, men med små steg framåt är jag nu här och vem vet vart det leder? Små steg alltså 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.