Reiki

”The secret art of inviting happiness. The miraculous medicine of all diseases.”- Dr Mikao Usui, reikins grundare

Företagsreiki

Precis som företagsmassage är reiki helt avdragsgillt och räknas som friskvård av Skatteverket. Jag kommer till er och ger era anställda en både avkopplande och energiboostande stund. Vi kommer överens om hur ofta och hur länge. Jag har många hundra reikibehandlingar i bagaget och ger även kurser i reiki. Ansvarsförsäkring, bil och behandlingsbänk står jag för.

Läs mer om reiki på Förenade Reikiförbundets hemsida. Jag är medlem i förbundet och följer deras etiska riktlinjer.

Ladda ner mitt standardavtal för alla detaljer

Låter detta intressant? Kontakta mig så tar vi alla frågor, funderingar och diskuterar upplägg!


Reiki för dig som privatperson

Boka en djupavslappnande behandling hos mig. Vanliga goda effekter är ett ökat lugn, harmoni, minskad eller försvunnen smärta, lägre blodtryck och allmänt välbefinnande. Reiki är friskvård, så passa på att använda ditt friskvårdsbidrag!

Reiki på distans 30 min

Om du behöver en boost eller avslappning och inte har tid eller möjlighet att komma – reiki på distans fungerar precis lika bra som om du var på mottagningen! Du bokar tiden, jag skickar dig healing och sedan hör jag av mig för en kort uppföljning via telefon. Glöm inte att skicka med ditt telefonnummer! Ange i bokningen om du inte vill bli uppringd. 
350 kr

”Reiki can never and will never belong to just one person or one organization. Reiki is the spiritual heritage of all humanity.”
– Dr. Mikao Usui, Reikins grundare