Reiki

”The secret art of inviting happiness. The miraculous medicine of all diseases.”- Dr Mikao Usui, reikins grundare

Reiki för dig som privatperson

Kom på en djupavslappnande behandling i centrala Uppsala. Vanliga goda effekter är ett ökat lugn, harmoni, minskad eller försvunnen smärta, lägre blodtryck och allmänt välbefinnande. Reiki är friskvård, så passa på att använda ditt friskvårdsbidrag!

Reiki 30 min

En halvtimmes skön och djupavslappnande reiki där du kan glömma världen för en stund och bara njuta. Jag anpassar behandlingen efter dina behov för dagen.
350 kr

Reiki 60 min

En hel härlig timme med healing som gör dig gott. Jag anpassar behandlingen efter vad du önskar och behöver just denna dag, och vi avslutar om du vill med att dra kort för vägledning framåt. Den ultimata avslappningen efter en lång arbetsdag!
700 kr

Distansreiki

Om du behöver en boost eller avslappning och inte har tid eller möjlighet att komma – reiki på distans fungerar precis lika bra som om du var på mottagningen! Du bokar tiden, jag skickar dig healing och sedan hör jag av mig för en kort uppföljning via telefon. Glöm inte att skicka med ditt telefonnummer! Ange i bokningen om du inte vill bli uppringd. 
200 kr

Företagsreiki

Precis som företagsmassage är reiki helt avdragsgillt och räknas som friskvård av Skatteverket. Jag kommer till er och ger era anställda en både avkopplande och energiboostande stund. Vi kommer överens om hur ofta och hur länge. Jag har många hundra reikibehandlingar i bagaget och ger även kurser i reiki. Ansvarsförsäkring, bil och behandlingsbänk står jag för. Låter detta intressant? Kontakta mig så tar vi alla frågor, funderingar och diskuterar upplägg!

Hitta hit

Öppettider

Måndag
Stängd
Tisdag
17:00 – 19:00
Onsdag
Stängd
Torsdag
16:00 – 18:00
Fredag
08:00 – 12:00
Lördag
Stängd
Söndag
Stängd

”Reiki can never and will never belong to just one person or one organization. Reiki is the spiritual heritage of all humanity.”
– Dr. Mikao Usui, Reikins grundare