Reikihealing

Boka reiki

Boka en stunds avslappnande och avstressande reikihealing mitt i Uppsala i Fysioterapi hälsa & helhets fina lokaler. Boka via knappen nedan eller via Actiway där du kan utnyttja dina friskvårdspengar från din arbetsgivare.

Clear Space har öppet på måndagar och onsdagar mellan klockan 15 och 19. Välj mellan 30 min (300 kr), 60 min (600 kr) eller reiki på distans (15 min, 200 kr). Prova-på-pris 300 kr för 60 min, 150 kr för 30 min (gäller vid första besöket).

Betalning sker till bankgiro 5275-4249 eller Swish 123-0872036

Boka tid

Om behandlingen

Du ligger bekvämt, fullt påklädd, på en massagebänk medan jag mjukt lägger händerna på olika platser på kroppen. Om du har några särskilda besvär kan jag fokusera på det stället, till exempel om du är spänd i axlarna. Det går även utmärkt att sitta upp om du föredrar det. De allra flesta blir mycket avslappnade av en reikibehandling, och man kan även uppleva en skön värme, små ”knäpp” i kroppen och visuella fenomen. Läs mer om hur en behandling går till.

Effekten av reikin sitter i några dagar och man väljer själv hur ofta man vill ha en behandling.

Om Clear Space och reiki

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan. Reiki är godkänt som friskvård och har börjat användas i sjukvården runt om i världen.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer. Utbildad i reiki 1 & 2 hos Willow hälsa och har gett behandlingar i ett år.

Hitta hit

Du hittar Clear Space på Sysslomansgatan 8 i Uppsala i samma lokaler som Ren & skär friskvård och Fysioterapi hälsa & helhet. Ta hissen eller trapporna upp till fjärde våningen, in genom dörren och längst till höger.

Portkod: 1065

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara