Rensa ditt stök och skapa ditt drömliv

28 dagar med coachning, praktiska övningar och inre resor

Målet med rensning av stök är att ta bort blockeringar, realisera dina innersta önskingar, öppna upp dig själv mot att nå dina drömmar och att skapa en djup kontakt till ditt autentiska jag. Stökrensningen transformerar dig så att du kan leva ett magiskt och glädjefyllt liv. Det är en resa för att släppa det som har hållt dig tillbaka, så att du kan kliva in i framtiden med glädje och lätthet. När ditt hem är rensat är det som att släppa ner en sten i en sjö – ringarna på vattnet kommer att färdas till de mest avlägsna stränderna i ditt liv.

Såhär går det till!

Programmet är upplagt över en månad med totalt fem tillfällen. Varje tillfälle tar runt 1,5 timme och vi kan ses antingen på Clear Space eller online. Mellan tillfällena får du olika rensningsuppdrag som leder till nästa träff. Jag kollar av med dig under tiden hur det går och hjälper till med coachning och peppning när det känns motigt.

Första tillfället – Inför rensning

Vi börjar med en intervju där du får svara på frågor om ditt liv nu och hur stök påverkar det. Här utforskar vi vad du längtar efter och planerar in kommande träffar så att det passar dig. 

Andra tillfället – Utforska energin

Syftet med den här sessionen är att utforska energin i ditt hem, din egen energi, vad du skulle vilja släppa i ditt liv och vad du skulle vilja få in mer av.

Vi börjar med en inre resa, en sorts vägledd meditation, där du möter ditt hems ande/energi.

Vi bestämmer vilket område i ditt liv som ska rensas först baserat på det du upplevde i den inre resan. Och även hur rensningen ska gå till –rum för rum, kategori för kategori eller allt som har med en viss fråga att göra? Vi lägger även upp en plan för kommande 28 dagar och mer detaljerat för kommande sju dagar. Du får en dagbok av mig där du skriver ner löpande för kommande sju dagar:

  • Idag rensar jag………………………..…
  • Idag släpper jag………………………… från mitt liv
  • Idag tar jag in……………………………… i mitt liv 

Tredje tillfället – Ett hem du älskar

Vad betyder det att ha ett hem du älskar? Vad associerar du till ordet ”hem” och vilka känslor vill du ha i ditt hem?

På vår tredje träff pratar vi om vad som hände förra veckan. Vad funkande, vad funkade inte? Hur gick det med dagboken? Vi tittar på resultatet: hur känns hemmet nu? Vi gör även en inre resa där vi utforskar dina associationer med ordet ”hem”. Vad betyder hem för dig? Vad skulle du vilja att hem betydde? Hur skulle ett hem som du älskar kännas? Och hur kan denna känsla skapas i ditt nuvarande hem? I den här veckans inre resa går vi igenom ditt hem rum för rum och ställer frågan ”vad behövs ändras så att det här rummet känns fantastiskt?”

Som vanligt gör vi en plan för kommande vecka och väljer nästa område att rensa.

Fjärde tillfället – Ett hem för själen

Här utforskar vi dina önskningar för att skapa den perfekta energin i ditt hem. 

Som vanligt tittar vi på veckan som gick, vad som gick bra och det som gick mindre bra. Och så reflekterar vi över hur hemmet känns nu.

Den inre resan går till framtiden – en framtid där du känner dig helt hemma i ditt hem, hemma med dig själv och hemma i universum. Vi diskuterar olika sätt att ta in denna känsla i ditt hem och vilken sorts rensning som kan bidra. Du får även i uppgift att hitta ett rum (eller en del av ett rum) hemma som du genom att rensa och lägga till i blir helt perfekt för dig. Det blir din trygga plats och din inspiration när du jobbar vidare med resten av hemmet.

Avslutar med plan för kommande vecka och fokus för rensning.

Femte tillfället – Ett liv du älskar

Vad skulle ett liv du älskar innehålla och hur kan rensande hjälpa till?

Inleder med reflektion över veckan som gått och hur hemmet känns vid det här laget.

Vi gör en inre resa till framtiden där du har ett helt fantastiskt liv. Ditt drömliv. Vi diskuterar sätt att ta in denna känsla i ditt hem och vilken stökrensning som kan bidra till det. Beroende på vad du sett i din inre resa gör vi ytterligare resor med fokus på tidsstök, relationsstök eller kanske tankestök. Vi återkopplar också med hemmets ande och ser om det är något mer som ska göras. Avslutar med en plan för veckan, som blir den sista veckan i programmet.

Uppföljning

Ungefär en månad efter sista träffen ses eller hörs vi för uppföljning. Hur har det gått och känns det som att du är klar eller finns det mer arbete att göra? Vilka effekter ser du i ditt liv på grund av rensningen? En del effekter uppstår omedelbart medan andra tar längre tid på sig.

Priset då?

Hela programmet kostar 4500 kr. Då ingår över 10 timmar coachning, material och uppföljning, allt noga utformat för att effektivt och lättsamt hjälpa dig att rensa ut det du inte vill ha kvar.

Låter det här som något för dig?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i det här formuläret, så hör jag av mig!