Sista veckan med reikibehandlingar i egen lokal

Ja, den här hösten har varit omvälvande för många. Så mycket utrensingar och läkande som har skalat av ett helt gäng lager av det vi var vana vid, och kvar blev någon sorts mjuk och ny version av oss själva. Som tydligen hade andra planer än den gamla versionen av oss! I en shamansk behandling hos Helena på Willow för kanske en månad sedan eldade hon och hennes guider helt sonika upp mitt gamla jag (med min tillåtelse). Den versionen var ändå helt murken så det var hög tid. I alla fall, jag beslutade mig för att sluta ge reikibehandlingar i den här vevan. I alla fall ”på lokal” och på fasta tider. Reikin ger jag inte upp, det är världens bästa och både ledstjärna, kompass och kontakt med spirit. Så den hänger kvar. Men jag slutar alltså ge behandlingar på Shendao, veckan som kommer blir den sista. Shendao är ett jättefint ställe och det är så många intressanta och bra aktiviteter där och det har känts lyxigt att ha lokal mitt i stan i ett så välrenommerat ställe.

Under senhösten har jag ägnat mig åt Layla Martins Jade Egg Pleasure-kurs. Helt otrolig! Kan verkligen rekommendera varenda kvinna att skaffa sig ett jadeägg och prova, det är inte klokt vilken kraft det finns i det där lilla stenägget. Jag kommer att fortsätta göra övningarna, antagligen hela livet. Första delen av kursen handlade om att rensa ut gamla sexuella trauman, stress, låsningar, energier från älskare och negativa föreställningar om sex. Den delen måste jag säga har förändrat mitt liv i grunden! Och som jag älskar denna Layla! Vilken otrolig kvinna. Och så häftigt att göra denna ta-tillbaka-kraft-kurs tillsammans med ca 5000 andra ladies runt om i världen. Får ett starkt hopp för framtiden nu när vi som är vuxna kvinnor gör detta djupa helande. Krattar manegen åt de som kommer efter. Rotchakrat är i full sving nu kan man säga 🙂

Känner mig så lugn inombords nu efter allt jobb. Känns som att jag har tagit examen från 20 år av harvande i den ”normala” världen. Jag har utbildat mig, skaffade partner, barn, jobb och var samtidigt hel och ren och med pengar till det jag behövde. Bra jobbat! Men med goda avgångsbetyg på fickan (så känns det) kan jag nu göra vad tusan jag vill. Det finns inga begränsningar. Jag har gift mig med min soul mate, mina barn är större och mår bra, jag har fortfarande så jag klarar mig. Mitt i denna förnöjdhet fick jag en inbjudan av faery att gå en utbildning i shamansk healing. Det kom lite som en chock, trodde inte att det var min väg faktiskt. Jag har ju följt min vän Anna som går just den utbildningen och det är ingen räkmacka precis. Men plötsligt känner jag mig redo, om än lite rädd också och en känsla av vad ger jag mig in på? Det påminner mig om känslan precis när en förlossning börjar tugga igång, det är helt ostoppbart och man har på känn att det här kommer att bli jäkligt jobbigt. Men med en fantastisk belöning på andra sidan. Jag är i alla fall anmäld till denna utbildning som börjar i mars och det kanske leder till att jag börjar ge även denna typ av healing sedan, i sånt fall hojtar jag så får ni boka in er! Jag har ju gått hos Helena ett par år och den shamanska healing jag har fått då har varit stark, djup och transformerande.

Det är roligt hur man utvecklas och förändras. Jag ser nu att reikin och clutter clearingen är två jätteviktiga pusselbitar i en större sak, de var inte slutmålet som jag trodde förut. Det känns som ovärderlig kunskap att ha för att kunna hela människor och platser ordentligt. Jag och ovan nämnda Anna fnular på att starta upp en verksamhet som energistädar, alltså ett sorts städbolag men som rensar just tung energi istället för damm. Till exempel på hotell, affärer, vårdinrättningar och andra tror jag skulle behöva det. Jag gissar att det privata näringslivet kanske nappar först. För att utforma den här tjänsten ska vi gå min gamla vän och kollega Susanna Nissars enormt coola program Social Innovation Booster, där man samskapar sin tjänst tillsammans med de tilltänkta kunderna. Start i januari!

Spännande tider helt enkelt. Och roliga. Men också – nu gäller det att göra det ens hjärta säger åt en att göra, så att vi tillsammans kan rädda vårt kära jordklot och börja leva på ett nytt sätt. Vi som lever nu på jorden har alla förmågan att göra bra saker som sammantaget kan förändra allt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.