Tarotläggning för nymånen

Igår gick det första nymåne-eventet av stapeln och oj så bra det blev! Vi var fyra tappra själar som trotsade kylan här i Uppsala och träffades för att reflektera över senaste månaden och så sätta nya mål och intentioner för nästa. Jag hade planerat att ta kort och dela med mig här i bloggen, men exalterad som jag var av att göra detta för första gången glömde jag såklart det. Ni får föreställa er ett mysigt rum med tända ljus, yogamattor och sittpuffar, te och skön stämning 🙂

Nästa nymåneritual blir den 6 mars och då blir det roligt att se om något på listorna vi gjorde igår kan bockas av.

Tarot går att använda till det mesta, även för nymåneritualer. Biddy Tarot är mitt go-to-ställe för att lära mig mer om Tarot, Biddy är grundaren Bridget Esselmonts smeknamn och det är hos henne jag har gått Tarot-kurs och nu har anmält mig till kursen ”Grow Your Tarot Business Online” som helt enkelt handlar om hur man lyckas med sitt andligt orienterade företag. Ska bli spännande och utmanande att satsa på detta!

Den här läggningen kan ni prova själva hemma, eller boka in en tid hos mig. Jag gör även läsningarna på distans så ni behöver inte pallra er hela vägen till Uppsala om ni bor någon annanstans.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.