TIDIGARE LIV

Att vi lever en hel drös med liv är jag helt övertygad om nuförtiden. Det känns helt logiskt och rimligt och rimmar väl med många människors upplevelser. Jag har ännu inte stött på någon med en nära-döden-upplevelse som rapporterat att allt bara blev svart och så var det bra med det 😀 

Och något jag har velat göra länge är att prova regressionshypnos för att minnas ett av mina tidigare liv, och igår gjorde jag slag i saken och besökte Marica Eriksson som driver Myntablad här i Uppsala. Det var en jättefin upplevelse, inte alls läskig, utan bara avslappnande. Jag damp ner i ett liv som Louise i England, skulle tro i mitten eller slutet av 1800-talet (mina skor såg ut som att de hörde hemma i den perioden). Väldigt snart kände jag en stark sorg som vällde upp. Efter lite nystande mindes jag att jag hade vinkat av min man, tror han drog ut i krig, och han kom inte tillbaka. Jag var rätt ung när det här hände och gifte aldrig om mig. Men verkade ändå ha haft ett helt okej liv, rätt gott ställt och vänner och bekanta runt omkring mig. Döden var inte dramatisk heller, kändes mest som att jag bara gled ur kroppen och helt enkelt flög iväg. Men sorgen över att ha förlorat min stora kärlek bar jag med mig hela livet. Och in i detta liv också… fast nu lever jag med honom igen som tur är! Dock har jag brottats med en ganska stark rädsla att förlora honom, nu förstår jag varför.

Med en sådan här regression kan man läka gamla sår. För mig känns det jättefint att ha levt med min man förut, även om det i förra vändan blev ganska kort. Kanske kan min rädsla att han ska försvinna igen gå över nu när jag vet var den kom ifrån.

Det här med England då… har alltid varit lite extra förtjust i stället, och särskilt stenhus på landet. Ett sånt som jag bodde i. Och syrener på våren har jag alltid associerat till engelska landsbygden, trots att jag aldrig varit där, inte ens på våren ha ha. Sen är det så att jag har en vän i England som är skådespelerska och just nu kan ses i Vanity Fair på Svt (hon spelar den sura Martha). Precis den period jag levde i. Idag fick jag veta att hon också heter Louise i mellannamn! Ja jösses. Världen är magisk när man väl börjar intressera sig för det magiska 🙂 Jag vill i alla fall starkt rekommendera att prova regressionshypnos om du är nyfiken. Jag skulle gärna gå en gång i veckan om jag hade råd!

2 reaktioner på ”TIDIGARE LIV”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.