Tjänster

Rensning – clutter clearing- är så mycket mer än att städa och få ordning på saker. Det är en djup process som kan hjälpa dig att få otroliga insikter, bli mer hel och helt enkelt ha ett härligare liv. Är något av det här bekant? Det känns som att….

ditt hem svämmar över av saker
Du
aldrig hinner städa ordentligt
Du har redan rensat massor men ändå känns det rörigt
Du får inte riktigt till den där rätta hemkänslan, trots snygg inredning och många timmar nedlagda

The Linn Method of Clutter Clearing  är en coachande metod som använder stökrensning som katalysator för att skapa livsförändrande resultat. Det är en metod för att förstå energin i ditt hem, hur den påverkar din energi och därmed med ditt liv. Med hjälp av guidade meditationer, som hjälper dig att få kontakt med din inre röst, hittar vi rötterna till stöket. När vi rensar bort stöket med rötterna kommer det inte tillbaka och resultaten är fantastiska!

Med mig som din coach håller du dig motiverad att förstå ditt stök, och kan släppa iväg det på ett sätt som stärker dig och ger energi. Det är mer än att bara få ordning och reda hemma. Du kommer att lära dig att omge dig med sånt du älskar och sånt som ger dig kraft. Du kommer också lära dig att släppa mönster i ditt liv, och de saker som representerar de mönstren.

28-dagarsprogrammet

Det här är ett fullmatat program för att rensa sitt stök! Vi ses för en inledande intervju, därefter träffas vi fyra gånger under loppet av en månad. Däremellan rensar du det som du via de inre resorna har kommit fram till. På en månad hinner du rensa i lugn och ro och reflektera över processen.

Du får:
* En inledande intervju där vi går igenom vad du önskar av livet, ditt nuvarande stök, vad som är viktigt för dig och där vi även gör en inre resa för att möta ditt hems energi
* 4 sessioner där vi planerar och följer upp din stökrensning samt gör inre resor på olika teman
* Coachning och peppning mellan sessionerna
* Uppföljande samtal en tid efter programmet

Hela programmet för 1790 kr

Läs mer och boka!