Reiki

Reiki i centrala Uppsala

Reiki är en effektiv behandlingsmetod med japanska rötter för dig som behöver avslappning, avstressning, hjälp mot smärta, lider av sömnproblem, depression, genomgår sorg eller andra svåra tider. Eller för dig som bara vill ha en skön stund för din egen skull! Jag håller till i Shendaos fina lokaler på Vretgränd 16. 

Reiki räknas som friskvård av Skatteverket och det går bra att använda sitt friskvårdsbidrag för behandlingar. Jag finns på Actiway för er som har friskvårdbidrag där.

Boka din reikibehandling här

Om reiki-behandlingen

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Du ligger bekvämt, fullt påklädd, på en massagebänk medan healern mjukt lägger händerna på olika platser på kroppen och kanaliserar in Reiki-energin där den behövs som mest. Om du har några särskilda besvär kan vi fokusera på det stället, till exempel om du är spänd i axlarna.

De allra flesta blir mycket avslappnade av en reikibehandling och många upplever en skön värme.

Läs mer om hur en behandling går till

Den sköna känslan av Reikin sitter i några dagar och man väljer själv hur ofta man vill ha en behandling.