UTPUSTNING, TAROT OCH EN EFTERLYSNING!

Utpustningen

Så äntligen är lägenheten såld. Det är ju inte precis den allra bästa tiden att sälja bostäder nu, men det gick vägen även om det inte blev någon fantastisk affär för vår del. De som flyttar in känns som rätt personer att bo här och jag tror att lägenheten och de kommer att trivas ihop.

Tarot

De senaste veckorna har varit ganska jobbiga. Nu är en pusselbit på plats, dags att ta itu med nästa! En het pusselbitskandidat är jobbet. Som jag skrev tidigare är det kaotiskt och oharmoniskt. Det har varit så länge men helt plötsligt hände flera avgörande saker och kaoset peakade rejält. I sådana tider brukar jag konsultera tarotkorten som har en förmåga att vara helt sinnessjukt på pricken. Änglakort i all ära, de är verkligen toppen för de stora dragen, men tarot är brutalt ärliga och sätter fingret exakt på det man behöver se. Jag gjorde en läggning häromdagen som kallas för stjärnan (the star). En enkel och bra läggning som kan göras på lite olika sätt, jag valde en stjärna med sex kort. Min fråga gällde jobbet; var jag är nu, vart jag vill, vilka hinder som finns på vägen samt utkomsten av allt. Jag fick ett mycket tydligt svar, men det får jag nog hålla inne på ett tag medan allt reder ut sig. Av erfarenhet vet jag att korten har rätt, så nu gäller det att laga efter läge.

Efterlysningen

Jag är oerhört sugen på att utöka Clear Space till att bli något som kan hjälpa fler människor. För att få mitt tjusiga amerikanska certifikat som ”Clutter Clearer” (som jag självklart kommer att rama in och smäcka upp på väggen) måste jag ha coachat åtminstone tre klienter (människor? vad säger man? kunder låter hemskt!) att rensa ut stöket ur sina liv. Om det skulle förhålla sig så att du som läser detta råkar bo i Uppsala (eller väldigt nära Uppsala) och känner att du vill få bort stöket så att du kan leva ett bättre och mer autentiskt liv, så kan du väl höra av dig till mig? De här tre rensninghjälperna jag gör kommer att vara nästintill gratis, så det kan ju vara ett bra läge att passa på! I korthet kan man säga att det är mycket fokus på att få in rätt energier, och att titta in i sig själv. Var är du nu och var vill du vara? Detta hjälper jag dig med och även med att få igång själva rensningen på ett bra sätt! De förändringar vi gör i ditt hem ska vara i linje med din själs önskan. Obs att jag inte är något organiseringsproffs, så om man vill ha tips på smart förvaring ska man nog kika någon annanstans. Jag tänker att om man behöver massor av förvaring så har man troligen mer saker än man behöver.

Vi börjar helt enkelt med renset, så kan förvaringsfrågan hanteras senare. Däremot är jag en hejare på att skapa skönhet och estetisk harmoni, så den biten hjälper jag gärna till med. Slutresultatet ska ju bli ett hem där man verkligen trivs och som bjuder in det man önskar i livet.

Så. Nu får det vara nog för idag. Nu blir det ett glas jäst druvsaft och kanske en hämtpizza att ackompanjera. Kram på er!

2 reaktioner på ”UTPUSTNING, TAROT OCH EN EFTERLYSNING!”

  1. Å det hade varit så roligt att vara en av dina klienter men jag bor för långt bort (Dalarna). Du får höra av dig om du börjar med distans-coaching ☺

    1. Tack för att du hörde av dig Elin, även om det är långt bort ☺ Det går säkert att coacha på distans, men jag vågar mig inte på det såhär i början… Tack igen, blev glad av ditt meddelande ?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.